top of page
420127587_1098755057910738_6878250879991479991_n.jpg

Jeg er 110% overbevist om, at jeg ikke havde været hvor jeg er i dag, uden Jesper ved min side.
Læs hele udtalelsen

Mads Hermansen
Leicester City

TAG PÅ DIT LIVS REJSE – OG FIND HJEM I DIG SELV

Hvem er Jeg?

Når du arbejder med Sapience er det vigtigt at du kender mig. En god kemi og tillid er fundamentet for et frugtbart samarbejde. Nedenfor kan du læse mere om mig og min baggrund. 

BRED BAGGRUND - STOR ERFARING - PASSION OG EMPATI

Jeg har en baggrund i ledelse, coaching og mentaludvikling og arbejder til dagligt med både unge og etablerede sportsatleter.

 

Jeg er certificeret energipsykologi coach og er indehaver af Sapience.dk samt medejer i JivaYou ApS, der tilbyder online personlighedsprofiler.

 

Herudover har jeg arbejdet på Brøndby Idrætsefterskole med eliteudvikling.

 

per_frimann.jpg

Per Frimann

Det mentale arbejde og spillernes fælles forståelse for, hvad der skal til for at få succes, er blevet en utrolig vigtig del af elitefodbold. Vi arbejder sammen med Sapience, og vi er alle blevet både klogere og meget mere bevidste om, hvordan vi samarbejder og forstår hinanden - på og udenfor banen. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at arbejdet vil være grundlæggende for holdets udvikling og dermed være afgørende for sejre og succes i fremtiden….

Sportsdirektør - HIK

image2.png

Kristoffer Wichmann

At bruge Sapience.dk's typologier, har gjort alverden for mit trænerarbejde. På en ekstrem let og forståelig måde, bliver kompleksiteten i typer og karakterers interaktion formidlet. Trænere og spillere får et ens sprog når det handler om at præstere til og på topniveau.

Cheftræner - Fodbold - KIF

Frank_Johnsen_udtalelse.jpg

Frank Johnsen

At kende sine egne og sit teams styrker og svagheder, giver bedre mulighed for at optimere arbejdet med talent udviklingen. Med stor hjælp fra Jesper og Sapience.dk, har jeg fået endnu et redskab, i mit arbejde som talentudvikler. Vi har i teamet en større indsigt og forståelse for hinanden, hvilket har gjort vores relationer mere trygge i forhold til at kunne udfordre hinanden på holdninger og handlinger.

Landsholds Fodboldtræner - DBU

©2019 af Sapience.dk, Eskildsgade 34 1. sal, 1657 København V

bottom of page